Website van Ben Burger
Mijn hobby's

Reclame - promoten


Terug naar HoofdmenuHier maak ik graag reclame voor mijn naasten. Ik heb het hen speciaal gevraagd of ik hun 'producten' op mijn website mag plaatsen. 
En daar hebben ze toestemming voor gegeven. "Graag zelfs", kreeg ik te horen. Dus hieronder vinden jullie de creaties van onze zoon Remko Burger en onze schoondochter Sharon Burger-Gijbels.

Remko Burger
Al jaren zat het eraan te komen, de publicatie van de boeken van onze zoon Remko. Op 2 juni 2022 kwam zijn eerste boek uit. Als trotse vader heb ik het direct besteld. Een paar dagen later lag hij al in mijn brievenbus. Binnen een paar weken had ik het al uit. Het smaakt naar meer. Nu is het natuurlijk wel zo, dat het genre, fantasy, mij wel enorm trekt. Na deze prelude volgen te zijner tijd nog 3 boeken van zijn hand. Deze prelude gaat dus vooraf aan een trilogie met fantasierijke wezens, vreemde planeten en een spannende verhaallijn.
En.....ben je geïnteresseerd in dit boek en zou je hem willen kopen? Welnu, dan kun je via de volgende link het boek aanschaffen.

https://www.boekenbestellen.nl/boek/de-ontdekkingen-van-yrnyssie/49515

Sharon Burger-Gijbels
Onze schoondochter Sharon is een begenadigd ontwerper van met speciaal koperdraad gedraaide vormen, waarin zij ook mooie en bijzondere (half-) edelstenen verwerkt. Op Instagram kunt u haar volgen en haar prachtige ontwerpen bewonderen.  Zij heeft daar haar speciale site onder de naam: Mystical.gemjewels.


Bent u geïnteresseerd klik dan op: https://www.instagram.com/mystical.gemjewels/

Ben Burger

Tja, ook ik heb ambities om te schrijven. Zo worstel ik al jaren om de levensgeschiedenis van mijn oom Leo Burger vast te leggen in boekvorm. Afgelopen jaar heb ik, voor mezelf, een exemplaar laten drukken. Ik ben er nog niet tevreden over en ik weet ook niet of ik dat door wil zetten. Zeker la je bedenkt, dat ik het hier ook op mijn website kan plaatsen. Dat heb ik inmiddels ook gedaan, maar toch knaagt het aan me, want deze website is ook maar tijdelijk (zo lang ik deze online kan houden). Een boek blijft ook na mijn overlijden bestaan als naslagwerk voor toekomstige geschiedvorsers binnen of buiten de familie. Maar goed, voorlopig kun je het verhaal over mijn oom hier op de website lezen. Klik op de volgende link om het te lezen: Boek oom Leo (1924 - 1945).
 
 
 
E-mailen
Map